Uit voorraad leverbaar! Binnen 1 a 2 dagen in huis!

Zon tips

Het liefst willen we allemaal zo snel mogelijk, zo bruin mogelijk worden. En dan ook echt die mooie diep bruine tint. En dan niet per ongeluk zo rood als een tomaat. Hier lees je een aantal tips om zo'n mooie kleur te krijgen, en te behouden.

 

Voeding

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar in bepaald eten zitten stoffen waardoor je sneller en mooier bruin word. In wortel bijvoorbeeld zit het stofje caroteen, wat ervoor zorgt dat je sneller bruin word. Tomaten hebben dit stofje ook. Laat dit nu ook nog eens super gezond zijn!

 

Water

Water is niet alleen verkoelend, het werkt ook als een soort spiegel. Door de weerkaatsing van de zon op het water. Gaat het bruinings proces extra snel. Met je luchtbed op het water, of pootje baden aan de zijkant is al voldoende. Probeer wel op te letten dat er niet teveel chloor in het water zit. Chloor bleekt namelijk weer de huid, en dat zou zonde zijn!

 

Scrubben

Voordat je in de zon gaat is het het beste, eerst alle dode huidcellen te verwijderen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een lekkere scrub. Doe dit altijd een dag van te voren. Dan heeft je huid even de tijd om goed te herstellen van de scrub. Hierdoor word je mooier egaal bruin, en blijft de kleur ook langer zitten!

 

Timing

Ga niet meteen uren in de zon liggen, als je huid nog vrij bleek is. Bouw het langzaam op. Tussen 12-15 is de zon op zijn sterkst. Dus probeer vooral in het begin die tijden te vermijden. Ga steeds korte periodes in de zon, en laat je huid even wennen. Want mocht je verbranden, is straks alles voor niks geweest!

 

Lotion

En natuurlijk een van de belangrijkste de TANNING OIL! Een goede tanning oil maakt toch wel echt het verschil. Je bouwt veel sneller kleur op. En het zorg voor een diepere bruine kleur. Die ook nog eens langer blijft zitten! Ook is een goede lotion een extra verzorging van de huid. Aangezien je huid het best te voortduren krijgt in de zon. Is het dus aan te raden om een lotion te smeren, die ook je huid ondertussen verzorgd.